Karácsonyi ajándék ötletek gyerekeknek

Karácsonyi ajándék ötletek gyerekeknek

A karácsonyi ajándék ötletek gyerekeknek talán az egyik legfontosabb kapaszkodó az ünnepi időszakban. A szülők számára sokszor nehéz a karácsonyt megelőző pár hét, hiszen az ajándékok kiválasztása amilyen egyszerűen tűnik, annyira nehéz is. Szülőként mindannyian a legjobbat szeretnénk gyermekeink számára és ez vonatkozik a kiválasztott gyerekbútorokra és játékokra is. A minőségi játék és a szórakozás minden fejlődésben lévő gyermek számára elengedhetetlen.  

A játékoknak nagy szerepük van a motoros készségek kialakulásában és abban, hogy a gyerekek a különféle készségeket könnyedén elsajátítsák és megismerkedjenek a környezetükkel is. Oldalunkon a karácsonyi ajándék ötletek fiúknak és ajándék lányoknak kérdéseinkre is választ kaphatunk.

 

A kisebbeket meglephetjük egy gyereksátorral vagy választhatunk a játék és könyvtárolók közül  

A gyerekeknek szánt sátor nem csak az önfeledt játékra teremti meg a lehetőséget, hanem kiváló olvasósarok is. A gyerek sátrak akkor is jó választásnak bizonyulhatnak, ha olvasásra szeretnénk ösztönözni gyermekünket. Ha éppen a kis barátai vannak nálunk vendégségben, akkor ennél jobb helyet nem is találhatnak arra, hogy együtt játszanak kedvenc társasjátékukkal.

 

Karácsonyi ajándék ötletek - gyereksátor

 

 

A játék és könyvtárolók beszerzésével a rend szeretetére taníthatjuk meg a gyerekeket, hiszen ezekben praktikusan lehet tárolni a játékokat és a könyveket, így a gyerekszobában elkerülhetjük a rendetlenség érzetét. A tárolók könyvszervező táblával vagy akár többfunkciós tároló egység dobozokkal is megvásárolhatók, így még jobban el tudják rejteni a kincseiket a gyerekek.

 

15 kockás tároló gyerekszobába

 

A nagyobb gyerekek részére már sokkal szélesebb palettából válogathatunk

 

A gamer székek azon kívül, hogy nagyon divatosak, segíthetnek abban is, hogy a játékidő alatt kényelmesen és egészséges testtartással üljenek a gyerekek. Az egyedi székek általában dönthető háttámlával rendelkeznek és sok egyéb állítható alkatrésszel. Beállíthatjuk az ülések magasságát, de még a dőlésszöget is. Ezek a gamer székek igen stabilak, így a felborulás veszélye igen kicsi.

 gamer szék

 

A számítógép asztalok akár többfunkciósak is lehetnek. Minél nagyobb asztalt választunk annál könnyebbé tehetjük gyermekünk mindennapjait. Ezeken a számítógép asztalokon nem csak a számítógépeket tárolhatjuk, de jól el fognak férni az oktatáshoz szükséges tankönyvek és egyéb eszközök is. A számítógép asztalok általában a fiús ajándékok keresőinek kínálnak megoldást.

 

számítógépes asztal - fekete-piros

 

Az ajándék lányoknak kérdés már egy kicsit nehézkesebb, ha gyerekünk nem éppen egy babázós típus, de meglephetjük gyermekünket például egy trambulinnal. Ha tudjuk, hogy szívesen tölti szabadidejét kint a kertben, akkor biztosan nem fogunk melléfogni ezzel a választásunkkal. A biztonsági hálóval is felszerelt trambulinok használata közben semmilyen veszély nem fogja fenyegetni a kicsiket.

 

trambulin biztonsági hálóval

 

Természetesen a babákat kedvelő lányokat is meg tudjuk lepni hasznos ajándékkal, ami egy bőrönd is lehet. Ezekbe a bőröndökbe minden további nélkül bele tudja majd pakolni a babaruhákat és a különféle kiegészítőket is, így máris minden egy helyen lesz. Ha éppen nem tárolásra fogja használni, akkor a legközelebbi családi nyaralásra már a saját bőröndjébe pakolhatja el a ruháit és az utazásra szánt játékait.

 karácsonyi ajándék lányoknak - gyerekbőrönd

Amikor az ajándék fiúknak kínálatot nézegetjük, akkor érdemes a laptop asztalok között is szétnézni. Melyik fiú ne örülne végre egy laptop asztalnak, amely mellé kényelmesen le tud ülni és el tudja helyezni rajta a laptopját. Az állítható dőlésszögű asztalok akár a reggeli elfogyasztására is alkalmasak lehetnek.  Az asztalok mérettől függően egy kényelmes kanapé mellé is könnyedén odahúzhatóak. A laptopasztalok lányoknak, sőt felnőtteknek is remek ajándék karácsonyra.

 

laptop asztal karácsonyra

 

Karácsonyi ajándékot keres családtagjainak, barátainak?

Nézze meg további karácsonyi ajándék ötlet cikkeinket!

Karácsonyi ajándék ötletek nőknek

Karácsonyi ajándék ötletek férfiaknak

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK