Szállítási módok:

A kiszállítási idő 1-3 munkanap, ami az akciós és ünnepi időszakban meghosszabbodhat 1-2 munkanappal. Az okozott kellemetlenségekért ezúton is szíves elnézésüket kérjük.

Személyes átvétel
Webáruházunk személyes átvételi lehetőséget biztosít nyitvatartási időben. A nyitvatartási idő változásának jogát fenntartjuk. Az átvétel előtt munkatársunk telefonon vagy email-ben értesíteni fogja Önt. A megrendelt terméket értesítés után 5 munkanapig tartjuk fent.

Amennyiben ezt az opciót választja, kérem vegye figyelembe, hogy nem biztos, hogy a termék jelenleg a helyszínen van. Előzetes időpontegyeztetés nélkül ne induljon el.

Személyes átvétel csak az ELŐRE MEGRENDELT termékeknél lehetséges!
A Megrendelés módosítása a helyszínen nem lehetséges!

Személyes átvétel esetén akár AZNAPI ÁTVÉTELT is tudjuk biztosítani 12 óráig leadott rendelésekre. Ebben az esetben kérjük megjegyzésbe írják meg számunkra "mai átvétel" és előre vesszük megrendelésüket.

Fizetési módok:
Személyes átvétel
 esetén banki átutalás vagy online fizetéssel. A helyszínen utánvéttel CSAK BANKKÁRTYÁVAL lehetséges a fizetés.


GLS Futárszolgálat

Rendelési határidő: 13:00 (Hétfőtől - Péntekig)
Feldolgozási idő: 0-1 munkanap (Hétfőtől - Péntekig)
Szállítási idő: 1-2 munkanap (Hétfőtől - Péntekig)

Szállítási költség: INGYENES

Rendelés leadása után visszaigazoló email-t kap, amely tájékoztatja Önt, hogy csapatunk megkapta a rendelést.
A rendelés állapotáról folyamatosan küldünk email-ben információkat.

A csomagjának feladásáról is értesítjük email-ben, mely tartalmazza a elektronikus számlát és a csomagszámot mellyel letudja követni a csomagját a GLS honlapján.

Amennyiben a csomagja nem érkezett meg a tájékozatott időn belül úgy kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Email cím: info@vasbutor.hu 
Telefon szám: +3614900588


A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. A GLS központi telefonszáma: 06 29 88-66-70Szállítást a GLS futárszolgálat végzi, akik kézbesítés előtt SMS-t/emailt küldenek neked a megadott telefonszámra, e-mail címre, így órára pontosan előre tudni fogod, hogy mikor érkezik a csomag. Ha nem leszel a megadott helyszínen az adott időpontban, a futárral telefonon tudsz egyeztetni. Kérjük ez esetben ne minket keressen, hanem rögtön a futárt vagy a GLS-t hívd, akik a csomagszámmal (amit megküldtünk emailben) azonosítani tudnak téged és az egyedi kéréseid szerint tudják módosítani a kézbesítést. 

GLS csomagpontokon is átveheted a csomagod az ország 650 pontján.

A GLS SMS-ben és e-mailben értesít a csomagfeladás után. A csomagot az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanapon belül átveheted érvényes személyi okmány bemutatásával.

A GLS CsomagPont keresőben megtalálod az adott üzletek elérhetőségét, nyitvatartási idejét és pontos címét.
Aktiváltuk a Rugalmas Kézbesítés szolgáltatást, így az eredetileg házhoz rendelt csomagot is átirányíthatja egy GLS CsomagPontba.

GLS CsomagPont keresőGLS CsomagPont lista

(GLS Csomagpontra egyes termékeink méretből és súlyból adódóan nem lehetséges oda kérni. Ebben az esetben rendszer nem ajánlja fel Önnek ezt a lehetőséget.)