Kérjük, ne kezdje el a bútorok összeszerelését, amíg nem olvasta el az alábbi tájékoztatónkat:

  • A visszaküldött bútor nem lehet összeszerelve, illetve fontos, hogy el sem kezdték összeszerelni. A terméknek az eredeti csomagolásában kell lennie. Sem a csomagolás, sem a ragasztószalag nem sérülhet. A csomagolást lezáró ragasztószalag óvatos felvágásával kibonthatja a dobozt.
  • A bútor összeszerelése előtt kérjük, figyelmesen vizsgálja meg azt: elégedett-e annak színével, minőségével, mivel nem tudjuk visszavenni azokat a bútorokat, amelyeket egyszer már összeszereltek.
  • Amennyiben elégedetlen a termékkel, és még nem kezdte meg az összeszerelést, tegye vissza az elemeket a dobozba úgy, ahogyan azok megérkeztek, és zárja vissza a dobozt a ragasztószalag segítségével.

A Bontour Hungary Kft. 12 hónapos garanciát vállal termékeire. A garancia a vásárlás napjától érvényes. A termék természetes használatból adódó kopása, értékcsökkenése, tulajdonságainak változása az idő folyamán természetes folyamat, és nem minőségbeli hiányosság. A természetes fából készült bútorok anyagának változása, deformálódása, vagy a bútor színének elváltozása az idő folyamán nem tekinthető meghibásodásnak. Amennyiben panasszal kíván élni, írjon nekünk e-mailben a info@vasbutor.hu címre.

Garancia esetén további információkra lehet szükség a termék csomagolásából, ezért javasoljuk, hogy az eredeti csomagolást ne dobja ki, amíg a bútort össze nem szerelte.

A garancia nem vonatkozik olyan termékekre, amelyeket helytelenül tároltak, illetve szereltek össze, nem megfelelően vagy nem rendeltetésszerűen használtak, módosítottak, vagy helytelenül, nem megfelelő módszerrel vagy tisztítószerrel tisztítottak. A garancia nem vonatkozik a normál használatból adódó kopásra, elhasználódásra, vágásra vagy karcolásra, ütés vagy baleset által okozott sérülésre. A termékek csak beltéri használatra alkalmasak, hacsak erre vonatkozóan nincs konkrét utalás a termék csomagolásán vagy a termékleírásban. A garancia nem érvényesíthető, ha a terméket kültéren vagy nedves környezetben tartották (kivéve a kültéri használatra javasolt termékek esetében). A garancia nem vonatkozik közvetett vagy járulékos sérülésekre.

Outlet termékekre

Az Outlet részlegen elhelyezett fogyasztói szerződés keretében vásárolt használt termékekre nem vonatkozik a garancia.

Elállási jog

Mivel termékeinket kizárólag online értékesítjük, így azokat ügyfeleink előzetesen nem tekinthetik meg, ezért minden termékünkhöz biztosítunk elállási jogot. Vagyis ügyfeleink minden vásárlására vonatkozóan 30 napig korlátlan elállási joggal rendelkeznek, tehát, amennyiben termékünk nem nyerte el tetszésüket, úgy indoklás nélkül visszaküldhetik azt nekünk azonban csak eredeti csomagolásban fogadható el. Kérjük ne felejtse el, hogy a visszaküldés költségeit a vásárló viseli.

  

A garanciális igény a számla egy példánya (másolat is elfogadott) bemutatásával érvényesíthető.
Ennek hiánya esetén nem tudjuk a garanciális igényt elfogadni!

A garanciális javítások átvizsgálásának és javításának átfutási ideje maximálisan 1-2 hét , amennyiben az alkatrész raktárunkban elérhető. Amennyiben az alkatrész nincs raktáron, úgy fenntartjuk a jogot arra, hogy ez az időtartam indokolt esetben hosszabb legyen.
Utánvéttel küldött csomagokat nem vesz át webáruházunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak!
A nem gyártásból eredendő hibás termék visszajuttatásának költségeit minden esetben a vásárló állja.