Ugrás a tartalomra
INGYENES szállítás Magyarország teljes területére! Expressz szállítás, 1-2 munkanap!
INGYENES szállítás Magyarország teljes területére! Expressz szállítás, 1-2 munkanap!

Rólunk

Cégünk Bontour Hungary Kft., székhelye Budapesten, Magyarországon található. 2015 óta vagyunk jelen a piacon, a mai napig több mint 10.000 ügyfelet szolgáltunk ki. Webáruházaink Vasbútor mellett 2021-ben kiterjesztettük tevékenységünket a szlovák piacra is.

 

    

A képen beltéri, padló, fal, mennyezet láthatóAutomatikusan generált leírás Az általunk forgalmazott áru túlnyomó része központi raktárunkban van, a gyors kiszállítás érdekében.  

 

A képen szöveg, beltéri, jelenet, raktár láthatóAutomatikusan generált leírás 

Elsősorban bútorok eladásával foglalkozunk, de megtalálhatóak nálunk a sporteszközök, kisállat kiegészítők, vagy smink bőröndök is. 

Fontos számunkra a vásárlóink elégedettsége, ezért törekszünk kiváló minőségű termékeinkkel és kedvező árainkkal segíteni abban, hogy otthonukat kényelmes, praktikus és stílusos bútorokkal és kiegészítőkkel rendezhessék be. 

Vásárlóink élvezhetik a magas kiemeltséget és teljeskörű garanciát termékeink mellé. Kis csapatunk nap mint nap munkálkodik a gyors és legjobb kiszolgálás érdekében. 

Tapasztalatainknak, lelkesedésünknek és különösen Önöknek, vásárlóinknak, köszönhetően tudunk folyamatosan fejlődni és bővíteni kínálatunkat.  

Továbbra is követni fogjuk az új trendeket, hogy a lehető legjobbat nyújthassuk Önöknek.  

Hiszünk abban, hogy hosszú távon elégedett lesz termékeinkkel, és örömmel tér vissza weboldalunkra.