Tedd otthonossá a kollégiumi szobád!

TEDD OTTHONOSSÁ A KOLLÉGIUMI SZOBÁD!-VASBÚTOR
Felkészültél arra, hamarosan új tanév veszi kezdetét?  Ha nem, ne ess pánikba! Ezzel a 8 tippel képes leszel mesterien, a kreativitásod segítségével  stílust csempészni a környezetedbe. Hiszen egyáltalán nem mindegy, hol készülsz majd fel a vizsgáidra!

Bambuszból állítható laptop tárolóval

A kollégiumban lakni gyakran azt jelenti, hogy elfogadod azt a kevés helyet, amelyet kapsz, különösen, ha a tanulásról van szó. Egy laptop íróasztallal több hely áll rendelkezésedre az iskolai felszerelések rendszerezéséhez.

Ruhaállvány kerekekkel

Legyünk valóságosak egy pillanatra. A kollégiumok és diáklakások gardróbhelyisége aligha elegendő ahhoz, hogy az egész gardrób elférjen. Persze mindent bele lehet rakni, de van egy jobb megoldásunk. Ha ruhaakasztót vásárolsz, lehetőség nyílik több tárgy tárolására, miközben összeállítja a hét ruháit. Időt és helyet takarít meg!

 

 

3 tárolódoboz készlet


Néha fájhat a szemed, ha az összes tankönyvedet, tanszeredet és személyes tárgyaidat a szabadban látod. Fontold meg tárolódobozok használatát néhány ilyen tárgy eltárolásához, és legyen rendet a szobában.

Állítható cipőszervező

Amikor hazaérsz az óráról, szinte túl könnyű lerúgni a cipődet, és ott hagyni heverni. Ne botladozz a saját cipőidben! A fém hálós cipőtartó segít rendbe tenni a teret, és időt takarít meg a cipők keresésétől, amikor késésben vagy!

 

 

Szürke szennyeskosár elválasztóval és fedéllel

Amikor eljött a mosás ideje, akkora fájdalmat okozhat, ha a ruháid nincsennek külön válogatva. Kerüld el a fejfájást egy három rekeszes szennyeskosárral, így a ruhák rendszerezése könnyebbé válik, mint valaha.

Fehér függő ékszertartószekrény

Az ékszer olyan, mint a kincs – fényesek, értékesek, és nem akarod, hogy rajtad kívül más hozzáérjen. Rengeteg helyet takarít meg, és további biztonságot nyújt azáltal, hogy személyes kincsesládájaként működik.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK