Tippek a nyári összejövetelek szervezéséhez

Tippek a nyári összejövetelek szervezéséhez-VASBÚTOR

 Hogyan rendezzünk praktikusan egy nyári kerti partit? Tervezőink hasznos tippjeivel a legboldogabb nyári összejövetelét hozhatod létre! Szóval mire vársz? Térj be hozzánk néhány teraszbútor- és kerti grillparti ötletért.

Rendezd be a konyhát praktikusan

 

Tárolóállvány, Konyhai polcok, bambuszállvány

 

Hacsak nem rendeled az ételeket és italokat, akkor a  konyha legyen az egyik első hely, amellyel foglalkozni kell. Győződj meg róla, hogy van egy nagy szemetesed, mert azt javasoljuk, hogy a nézd át hűtőszekrényt és a szekrényeket, és dobd ki a lejárt élelmiszereket.

Miután helyet csináltál a friss alapanyagoknak, szerezz rendszerezőt a munkalapokhoz és a szekrényekhez, hogy minden a megfelelő helyen legyen. 

Ha készen állsz az ételekkel vagy a BBQ elkészítésével, vidd át a konyhából a teraszra őket. Egy zsúrkocsival mindent el lehet takarni, és extra tárhelyet kínál, amire mindig is szükség volt. Töltsd meg gyümölccsel, rágcsálnivalókkal és egyéb finomságokkal, amelyeket vendégeid értékelni fognak. 

 

 Végül adj hozzá néhány nyári témájú dekorációt és friss virágokat, hogy összehozza a teret és ünnepi hangulatot teremtsen!

Alakítsd ki a belső udvart

Sose feledd, hogy egy nyári összejövetel soha nem teljes megfelelő szabadtéri ülőhelyek nélkül. Egyébként hogyan fogják a vendégek élvezni a gyönyörű nyári napsütést?
Keltsd életre a teret a terasz átalakításával – adj hozzá néhány kültéri bútort és egy napernyőt, amely rengeteg árnyékot kínál. 

 

 

Gazdagítsd a területet néhány cserepes növény hozzáadásával, hogy buja, virágzó megjelenést adjon. 

 

növényzet, kertészkedés

Miután kialakítottad a tökéletes teret a társasági élethez és a pihenéshez

Hozz létre egy izgalmas hátsó udvart a nyári szórakozáshoz

Végül, de nem utolsósorban itt az ideje, hogy felkészítsd kertedet a szórakoztató tevékenységekre. Szánj egy kis időt a kerti munkára, hogy a kert és pázsit ápolt megjelenést kapjon. Ha magasabb szintre szeretnéd emelni a bulit, szerezzen be egy trambulint, hogy a gyerekek játszhassanak. 

 

 

Ha minden elkészült, egész nyáron élvezheted a kertet – legyen szó grillezésről, esküvőről vagy a kettő kombinációjáról…emlékezetes lesz!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK