Hogyan válasszunk megfelelő tv-állványt

Hogyan válasszunk megfelelő tv-állványt-VASBÚTOR

Szeretsz filmeket, TV-drámákat nézni, vagy szeretsz online játszani a barátaiddal? A legtöbb ember szereti a pihenést, amikor az ágyban fekve tévéműsorokat, sportjátékokat vagy híreket néz. Egy jó TV-állvány javítja a TV-nézés élményét. Mert egy 55”-nál nagyobb LED-es televízió jobb élményt nyújt megfelelő méretű TV-állvány használata esetén. Ezen kívül, ha van egy professzionális hangberendezése, a hozzáillő TV-médiabútor csak hab a tortán. 

Hogyan válasszunk megfelelő TV állványt? Íme néhány tipp, amelyre hivatkozhatsz:

 

 1. Egyezzen meg a televízió méretével
  A televízió védelme és a jobb nézés érdekében a nagyobb méretű TV-állvány jobb, mint egy kicsi. Ha 40-50 hüvelykes televíziója van, válasszon egy extra széles (45-55 hüvelykes) TV állványt. Mivel minden lapos tv súlya nem egyforma, előfordul, hogy egy kis TV-asztal nem bírja el a súlyt, és megreped. 

 2. Jó betekintési magasság
  Tévénézés közben hosszú ideig felemeljük a fejünket és a nyakunkat, ami nagyobb nyomást gyakorol gerincünkre és izmainkra. a TV-állvány kiválasztásakor nagyon fontos szempont a jó betekintési magasság. Milyen a jó nézési magasság? A képernyő és a TV-állvány teljes magassága megegyezik (vagy kicsit magasabb) azzal a magassággal, amikor 90 fokos szögben ülünk a kanapén vagy az ágyon. Hogy a képernyőt vízszintes szintben lássuk.

 3. A stílus összekapcsolása
  Egy nem megfelelő bútor tönkreteszi otthonának belső harmóniáját. Képzeld el, hogy egy parasztház vidéki stílusú bútorait egy modern futurisztikus helyiségben helyezik el. Nagyon furcsa. Ha több elemből álló szobád van, és nem tudod pontosan megmondani az otthoni stílust. A kettő közötti, átmeneti bútor jó ötlet lesz. Amikor kiválasztod otthonod TV-bútorát, gondolj a teljes belső kialakításra. A hozzáillő stílusú TV-bútorok sokkal jobban teszik a nézési élményt.

 4. Funkciók
  A legtöbb család számára a TV-bútor nem csak a televízió támogatására szolgál, hanem könyvek vagy médialejátszók tárolására alkalmas. Ha úgy gondolod, hogy a TV bútorakor a tárolási funkciók vásárlása az elsődleges, akkor egy TV-szekrény a legjobb választás. A praktikum fokozása érdekében egyes TV-elemeket tárolószekrénnyel, fiókokkal, nyitott rekesszel és polcokkal látták el. Könyveket, magazinokat vagy CD-ket helyezhet el a fiókban vagy a kis szekrényben.

Hol találhatod meg a megfelelő, TV-állványt?

Online webárúházakon
Egyre többen szeretik az interneten vásárolni a szükséges bútorokat. A bútor webáruháznak otthonuk elhagyása nélkül is megtalálhatják a különböző változatokat. Anyira kényelmes, hogy az összes rendelést számítógéppel vagy okostelefonjával befejezheti. Ezen túlmenően a weboldalon a vásárlói vélemények és visszajelzések is megtekinthetők referenciaként a vásárlás előtt. Ha online szeretnél TV-bútort vásárolni, akkor a keresősávban rákereshet a „TV-bútor” vagy a „TV-állvány vásárlása” kifejezésre, és sokféle eredmény előbukkan. Kattintson a linkre a vásárláshoz, és várja a házhoz szállítást.

Ipari Design TV bútor - Lakásbútor - VASAGLE

A VASAGLE egyedi ipari formatervezésű lakásbútort - TV bútort és szórakoztató központot gyártanak különböző darabokat, különböző funkciókkal. 

 • LTV50BX  - rusztikus ipari kialakítású, nagyméretű TV-állvány 50 hüvelyk feletti lapos televízióhoz. 
 • LTV41BX  - normál méretű televízió szekrény tolóajtókkal és fapolcokkal.
 • LTV43BX  - egy többfunkciós TV-konzol egység szekrényekkel és állítható polcokkal.

Ha érdekli más, hasonló kialakítású TV-bútor, látogasd meg weboldalunkat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK