Bemutatjuk kerek dohányzóasztalaink

Bemutatjuk kerek dohányzóasztalaink

A dohányzóasztalok nem csupán funkcionális bútordarabok, hanem nélkülözhetetlen elemei a modern otthonoknak. Ezek az asztalok gyakran szolgálnak központi szerepet a nappali térben, ahol a család és barátok gyülekeznek, beszélgetnek, pihennek. A kerek dohányzóasztalok különösen népszerűek, mivel számos előnnyel rendelkeznek, amelyek kiemelik őket a többi asztaltípus közül.

Elsődlegesen, a kerek forma lehetővé teszi, hogy több hely maradjon a szobában, így ideális választás kisebb terekbe is. Emellett, a kerek asztalok nincsenek éles sarkaikkal, ami biztonságosabbá teszi őket, különösen gyermekes családok számára. Az esztétikai vonzerő sem elhanyagolható; elegáns megjelenésükkel képesek felvonultatni a stílust és finomságot otthonunk díszítésében. Továbbá, a kerek dohányzóasztalok hozzájárulnak egy közösségi tér létrehozásához, ahol mindenki szemtől szembe helyezkedhet el, ezáltal fokozva a beszélgetések intim hangulatát.

Mi következik a cikkben? Nézzük meg, hogy milyen anyagokból készülnek ezek az asztalok, milyen stílusokban érhetők el, és hogyan illeszkednek be a különböző otthoni dekorációs stílusokba.

A kerek dohányzóasztalok jellemzői

A kerek dohányzóasztalok tervezésekor a formatervezők nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy az asztalok stílusosak és funkcionálisak legyenek, valamint, hogy különböző belső terekbe könnyen illeszkedjenek. Legyen szó modern, klasszikus vagy bohém stílusról, a kerek asztalok könnyedén beilleszthetők az adott környezetbe, harmonikus kapcsolatot teremtve a többi bútordarabbal és a szoba általános hangulatával.

Design és stílus

A modern stílusú otthonokban a minimalista, letisztult vonalvezetésű kerek dohányzóasztalok dominálnak, gyakran fémből vagy üvegből készülnek, míg a klasszikus enteriőrökbe tökéletesen illeszkednek a díszesebb, faragott faasztalok. A bohém stílusú lakásokban a különleges, egyedi kialakítású asztalok, mint például a motívumokkal díszített modellek, különösen népszerűek.

Anyaghasználat

A kerek dohányzóasztalok készülhetnek különféle anyagokból. A fa továbbra is a legnépszerűbb választás a meleg, természetes hangulata és tartóssága miatt. Az üveg asztallapok tágasabbá teszik a teret vizuálisan, és modern érzetet kölcsönöznek, míg a fém vázak modern és ipari megjelenést adnak. Az újrahasznosított anyagok, mint a régi hajódeszkák vagy az ipari alkatrészek, egyre inkább teret nyernek, különösen a fenntarthatóságra törekvő vásárlók körében.

Méretek és méretválaszték

A kerek dohányzóasztalok különböző méretekben kaphatók, amelyek lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a saját térhez illő darabot. A kisebb méretű asztalok ideálisak kisebb nappalikba vagy mellékhelyiségekbe, míg a nagyobb asztalok kényelmesen elférnek tágasabb területeken, és több ember számára is kényelmes ülőhelyet biztosítanak. A méret választása során fontos figyelembe venni, hogy az asztal ne legyen akadály a közlekedésben, ugyanakkor elég helyet biztosítson a mindennapi használati tárgyak, mint például italok, könyvek és távirányítók számára.

Tippek a kerek dohányzóasztal kiválasztásához

A tökéletes kerek dohányzóasztal kiválasztása nem csak esztétikai döntés, hanem praktikus megfontolásokat is igényel. Íme néhány tipp, amelyek segítségével harmonikusan illeszkedő és funkcionális asztalt választhatunk otthonunkba.

Méret és elhelyezés

A méret kiválasztásánál elsődlegesen azt kell figyelembe venni, hogy az asztal illeszkedjen a rendelkezésre álló térbe anélkül, hogy akadályozná a szoba használatát. Javasolt, hogy a kanapé és az asztal között legalább 45-60 centiméter szabad tér maradjon, így biztosítva a kényelmes közlekedést. A kisebb helyiségekbe egy minimalista, letisztult designú asztal illik a legjobban, míg a nagyobb terekben megengedhető a bőségesebb, díszesebb modellek használata.

Stílusok összehangolása

Az új asztal kiválasztásakor fontos, hogy az összhangban legyen a meglévő bútorokkal és a szoba általános dekorációs stílusával. Egy modern stílusú szobába jól illeszkedik az egyszerű, geometrikus formájú asztal, míg a klasszikus vagy vintage stílusú helyiségekbe az antik hatású, gazdagon díszített darabok passzolnak. A színek és anyagok megválasztásával tovább finomíthatjuk az összhatást, hogy a dohányzóasztal tökéletesen illeszkedjen otthonunk hangulatához.

Funkcionalitás

Manapság egyre több multifunkcionális kerek dohányzóasztal érhető el a piacon, amelyek nem csak esztétikailag vonzóak, hanem különböző praktikus funkciókkal is rendelkeznek. Például, vannak modellek, amelyek beépített tárolórekeszekkel rendelkeznek, így segítve a nappali rendben tartását. Az állítható magasságú asztalok vagy az aljzattal ellátott verziók, melyek akár éjjeliszekrényként is használhatók. Ezek a jellemzők nemcsak a használhatóságot növelik, hanem a mindennapi életünk kényelmét is szolgálják.

Kerek dohányzóasztal , kis asztal aljzattal, ébenfekete-palaszürke-VASBÚTOR

 

 

A kerek dohányzóasztalok előnyei

A kerek dohányzóasztalok nemcsak stílusosak, de számos praktikus előnnyel is rendelkeznek, amelyek különösen hasznosak lehetnek minden otthonban. Lássuk, milyen előnyökkel jár ezeknek az asztaloknak a választása.

Társasági élet

A kerek dohányzóasztalok ideális választások vendégek fogadására, mivel elősegítik a könnyed és szabad kommunikációt. A kerek forma lehetővé teszi, hogy mindenki szemben legyen egymással, így könnyebbé válik a beszélgetés és az interakció. Ezáltal a társas összejövetelek központi helyszínévé válik, ahol barátok és családtagok összegyűlhetnek.

Biztonság

A biztonság kiemelt szempont, különösen családos otthonokban. A kerek dohányzóasztaloknak nincsenek éles sarkai, ezért kisebb a sérülési veszély, amit az éles szélek okozhatnak. Ez teszi ideális választássá olyan háztartások számára is, ahol kisgyermekek vagy idősebb személyek élnek, akik könnyebben megsérülhetnek.

Esztétika

A kerek dohányzóasztalok elegáns megjelenése minden szobában kiemeli a központi részt. Tökéletesen harmonizálnak a környezetükkel, és egyfajta vizuális fókuszpontot hoznak létre, ami magára vonzza a tekinteteket. Legyen szó modern, klasszikus vagy eklektikus stílusról, a jól megválasztott kerek dohányzóasztal képes összekötni a szoba elemeit, így elegáns és meghitt hangulatot teremtve.

Termékbemutató

Minden otthon szíve egy kiválóan megválasztott dohányzóasztal, amely nemcsak funkcionális központi elem, de a lakás stílusának is meghatározó darabja. Az alábbiakban olyan kerek dohányzóasztalokat mutatunk be, melyek modern dizájnnal, különféle anyagokkal és innovatív megoldásokkal kápráztatnak el. Mindegyik darab a VASAGLE bútorcsalád elegáns tagja, amelyek minőségi kivitelezésükkel és letisztult vonalaikkal garantáltan emelik otthona hangulatát. Lássuk, melyik asztal illik a legjobban az Ön személyiségéhez és teréhez!

Kerek asztal, kis dohányzóasztal, púderkék – VASAGLE

Ez a bájos kis kerek dohányzóasztal tökéletes választás azok számára, akik a praktikumot és a modern dizájnt szeretnék ötvözni. A púderkék színű fémváz és a hozzá tartozó világosszürke tárolókosár kiemelkedő kombinációja tökéletes választás lehet modern vagy skandináv stílusú otthonokba. Méreteivel (átmérő és magasság információ nélkül) ideális kiegészítője lehet egy kisebb nappalinak vagy hálószobának. Ez a változat számos más színben is megvásárolható.

Termék megtekintése

 Kerek asztal, kis dohányzóasztal, púderkék-VASBÚTOR

 

Kerek dohányzóasztal, kis asztal aljzattal, erdőzöld és krémfehér – VASAGLE

Az erdőzöld teteje és a krémfehér tárolókosár együttese eleganciát sugall, miközben a beépített aljzattal kínált praktikum sem marad el. Az asztal körvonalai simák, a színei pedig természetközeli hangulatot kölcsönöznek a térnek. Tökéletes választás lehet azok számára, akik a természetes színeket és a funkcionalitást részesítik előnyben. Ez a változat számos más színben is megvásárolható.

Termék megtekintése

 

Kerek dohányzóasztal, kis asztal aljzattal, erdőzöld és krémfehér-VASBÚTOR 

Dohányzóasztal szett, robusztus acél váz, kekete – VASAGLE

Ez a két darabos dohányzóasztal-szett modern érzetet visz az enteriőrbe a geometrikus acélváz és az egyszerű, de elegáns fekete asztallapok segítségével. A szett variálható, így többféle elrendezési lehetőséget kínál, amivel kiemelhetjük a szoba egyes részeit.

Termék megtekintése

Dohányzóasztalok, 2 oldalsó asztal, robusztus acél váz, fekete-VASBÚTOR 

 

Kerek kávé asztal polccal, rusztikus barna – VASAGLE

Ez a rusztikus barna kerek dohányzóasztal kiváló minőségű fa utánzatból készült és egy alsó polcot is kínál, amely extra tároló helyet biztosít. A fémváz stabilitást és tartósságot garantál, míg a meleg színek otthonos atmoszférát teremtenek. Ideális lehet nappaliba vagy olvasósarokba.

Termék megtekintése

 

Dohányzóasztal, kerek kávé asztal polccal, rusztikus barna-VASBÚTOR

Egymásba rakható asztal 2 db-os készlet – VASAGLE

Az egymásba rakható asztalkészlet a minimalizmus és a praktikus tervezés mesterműve. A sima fehér asztallapok és a természetes színű lábak ideális választást jelentenek modern vagy minimalista terekbe. A készlet tagjai külön-külön is használhatók, így tökéletesen alkalmazkodnak az aktuális szükségletekhez.

Termék megtekintése

Egymásba rakható asztal 2 db-os készlet-VASBÚTOR 

 

Kerek üveges dohányzóasztal, 84x84x45,5 cm, arany színű – VASAGLE

Az elegáns kerek üveges dohányzóasztal arany színű fémvázával igazi luxusérzetet csempész a térbe. Az átlátszó üveg asztallap tágasabbá teszi a látványt, így kiválóan illik modern vagy glamúr stílusú belső terekbe. Méretével (84x84x45,5 cm) központi helyet képes elfoglalni, anélkül, hogy túlzottan dominálna a térben.

Termék megtekintése

Kerek üveges dohányzóasztal, 84x84x45,5 cm arany szinű-VASBÚTOR

Karbantartási tippek

A kerek dohányzóasztalok nemcsak esztétikai szempontból fontosak, hanem hosszú távon is szeretnénk őket épségben és szépségben megőrizni. Íme néhány hasznos tipp, hogyan gondoskodjunk az egyes anyagokból készült asztalokról:

Tisztítás és ápolási tanácsok

  • Fa asztalok: Rendszeres portalanítás után, használjon speciális fa tisztító szereket, amik nemcsak tisztítják, de ápolják is a fát. Kerülje a túl nedves rongyokat, és mindig a fa erezetével megegyező irányban törölje át.
  • Üveg asztalok: Az üveg asztallapokat nedves mikroszálas törlőkendővel és üvegtisztítóval karbantarthatja. A makacsabb foltokhoz használhat alkohol alapú tisztítószereket is.
  • Fém váz: A fém részeket puha ronggyal és enyhe mosogatószeres vízzel lehet megtisztítani. A rozsdásodás elkerülése érdekében szárazra kell törölni.
  • Lakkozott felületek: A lakkozott felületeket kerülje az agresszív tisztítószerek használatát, helyette enyhe szappanos oldatot alkalmazzon.

Javaslatok a dohányzóasztal élettartamának meghosszabbítására

  • Védje az asztalokat közvetlen napfénytől és nagyon magas hőmérséklettől.
  • Ne helyezzen nehéz tárgyakat az asztalokra, amelyek karcolhatják vagy megváltoztathatják a felületét.
  • Azonnal távolítsa el a kiömlött folyadékokat, hogy elkerülje a foltokat és a maradandó károsodásokat.
  • Használjon alátéteket az italok és forró edények alá.

 

A kerek dohányzóasztal több mint csak tárgy a nappaliban, összekötő kapocs, amely összehozza az embereket, és emeli az otthonok hangulatát. Funkcionális, biztonságos a gyerekes családok számára és rendkívül sokoldalú. Bármelyik stílusú otthonba is kerül, hozzájárul a tér melegségéhez és stílusához.

Fedezze fel a teljes kínálatunkat webáruházunkban, ahol számos különböző stílusú és anyagú kerek dohányzóasztalt kínálunk. Nézze meg termékeinket és válasszon az Ön otthonához illő tökéletes darabot. Ne hagyja ki, hogy asztala központi szerepet töltsön be otthona társasági életében!

Vásároljon most, és vigye haza az ideális kerek dohányzóasztalt, ami életet lehel otthonába!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK